top of page

Weten wat je wilt

Workshop om uit te vinden welk werk bij je past


Doel


Je denkt na over een volgende stap in je loopbaan. Je weet best wat jouw kwaliteiten zijn, maar wat kun je daarmee op de huidige arbeidsmarkt? Aan welke functies kun je denken? Welke organisaties passen bij jou?

In deze workshop gaan we in een groep aan de slag met deze vragen en aan het einde heb jij een zoekprofiel met actieplan. Een zoekprofiel is een concrete omschrijving van de functie die je zoekt, de taken die voor jou belangrijk zijn, de sector en het soort organisatie dat bij je past.

Programma
In drie middagen gaan we aan de slag met verschillende opdrachten waarmee we kunnen inventariseren:

  • voor welke werkzaamheden jij warm loopt

  • waar je goed in bent

  • wat voor jou ideale werkomstandigheden zijn


Deze informatie vertalen we naar concrete beroepen, functies en organisaties. Je gaat daar een eerste onderzoek naar doen en je maakt een actieplan om jouw ideeën te realiseren.

Aanpak
We werken in een groep van zes deelnemers. Het voordeel van een groep is de uitwisseling van ideeën en inspiratie van en door elkaar. De workshop beslaat drie middagen die een onlosmakelijk geheel vormen.

Data en plaats
De workshops worden georganiseerd op verschillende plekken in Nederland. Als je interesse hebt, neem dan contact met ons op.

bottom of page