top of page

Individuele opleiding tot loopbaanadviseur

Fotolia_10923177_XS
Young Lawyer
Glass Conference Room
Striped Wallpaper
Making Notes
Business Woman
Fotolia_8178643_XS
Modern Office
Blurred people mingling
Relaxed Businessman

de Loopbaanopleiding

In 2021 start de Loopbaanopleiding, een post-HBO opleiding van 9 maanden voor loopbaanprofessionals. De Loopbaanopleiding biedt een uitgebreid palet aan mogelijkheden om je te scholen in loopbaanadvies. Of je nu een volledige post-HBO opleiding zoekt of alleen geschoold wilt worden in onderwerpen van jouw keuze. Dat laatste kan ook, want we bieden alle onderdelen zó aan dat jij je eigen 'bouwpakket' kunt maken.

 

De kern van de opleiding wordt gevormd door de werkmethode van “De Loopbaantrechter”. De Loopbaantrechter is een methode waarmee mensen met een loopbaanvraag in korte tijd helder krijgen wat de best passende volgende stap in hun loopbaan is én gemotiveerd aan de slag gaan om die stap te realiseren. Deze methode is gebaseerd op 25 jaar praktijkonderzoek en honderden professionals werken ermee.

De andere modules van deze opleiding bieden het totale pakket van kennis en vaardigheden dat je nodig hebt om mensen met een loopbaanvraag effectief te kunnen begeleiden naar een nieuwe baan of hen te helpen te starten als zelfstandige. 


Dus...ben je op zoek naar verdieping in je vak, wil je omgeschoold of opgeleid worden tot loopbaanadviseur en/of wil je een bloeiend loopbaanbedrijf bouwen? Houdt ons in de gaten, na de zomer gaan we van start.

De adviseurs van het Loopbaanadviesnetwerk Nederland hebben allemaal de voorloper van deze opleiding gevolgd, namelijk een individuele opleiding tot loopbaanadviseur bij Heidi Jansen.

bottom of page