top of page

Onze adviseurs

robert_dijkstra_02.jpg

Robert Dijkstra

Groningen

06 – 20 68 99 72

JobXChange Loopbaandiensten

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die zijn uitgevallen als gevolg van lichamelijke of psychische problematiek. Naast 2e spoor re-integratie ben ik actief op het gebied van outplacement en loopbaanbegeleiding. Mijn kernwaarden: persoonlijke aandacht, samenwerken, enthousiasme, kwaliteit en resultaat.

heidi deel.jpg

Heidi Jansen

Dalen

06 - 22 23 85 95

Heidi Jansen

Na ruim 25 jaar zelfstandig gevestigd loopbaanadviseur te zijn geweest ben ik nu directeur en hoofdocent van dé Loopbaanopleiding. Dat is een post-hbo erkende opleiding voor loopbaanprofessionals. Ik ontwikkelde de methode van De loopbaantrechter en het Loopbaanspel, schreef twee boeken en diverse artikelen. Ik geef lezingen, workshops en masterclasses over o.a. De loopbaantrechter, Werk en Zingeving

en de toekomst van werk.

Ik ben grondlegger van het Loopbaanadviesnetwerk Nederland

kirsten van Ophem.jpg

Kirsten van Ophem

Groningen

06-30823403

Kristen van Ophem Coaching

Ervaren loopbaanadviseur en coach, zowel zelfstandig als bij de Rijksuniversiteit Groningen. In mijn adviestrajecten voor (jong)volwassenen heb ik vaak gemerkt hoe gebrek aan een doel kan leiden tot demotivatie – en ook vaak gezien hoe er weer beweging ontstaat zodra wensen en vervolgstappen concreet worden!

Naast het scheppen van duidelijkheid in loopbaanwensen geef ook aandacht aan de vraag: wat heb jij persoonlijk nodig om te kunnen floreren? Daarom neem ik indien relevant ook thema’s als hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en ADD mee. Rust, aandacht en humor kenmerken mijn werkwijze. Neem gerust contact op, ik laat je graag weer perspectief zien ☼

kim_kroontje_vinna_bv.jpg

Kim Kroontje

Zwolle

06 23 48 80 48

Loopbaanadvies

Met veel plezier begeleid ik medewerkers naar een volgende stap in hun loopbaan. Ik werk op een positieve, praktische en resultaatgerichte manier met focus op mogelijkheden en talenten

chantal_paulussen_02.jpg

Chantal Paulussen

Amersfoort

06 - 20 70 25 33

Flexus

Ik heb in het bijzonder veel ervaring opgedaan op het gebied van problematiek bij lichamelijke klachten, psychische klachten, zoals burnout en zingevingvraagstukken. Mijn interesse gaat uit naar wat mensen werkelijk beweegt om bepaalde keuzes te maken in leven en werk.

disha_consultancy_rita_siwpersad_balla_p

Rita Siwpersad

Hoofddorp

06 - 108 828 86

Disha Consultancy

Ga je met plezier naar je werk of ben je op zoek naar ander werk? Wil je nieuwe loopbaan- of opleidingsmogelijkheden verkennen?
Als loopbaanprofessional en assessment psycholoog heb ik ruime ervaring met het begeleiden van personen op de arbeidsmarkt. 

Wij maken samen een concreet stappenplan om je loopbaan vorm te geven, zodat je je doelen (makkelijker) kunt realiseren. 

Kenmerkend in mijn aanpak is een open, betrokken en respectvolle houding gecombineerd met aandacht voor cultuur en zelfontwikkeling.

mirjam_wisselaar.jpg

Mirjam Wisselaar

Utrecht - Leidsche Rijn

06 - 158 591 67

Wisselaar Loopbaanadvies

Als loopbaanadviseur kan ik doen wat ik altijd al leuk heb gevonden; mensen helpen in hun loopbaan. Actief en praktisch meedenken over een volgende stap in je carrière. Ik ben blij als mensen weer energie krijgen van hun baan en plezier hebben in hun werk.

tilly_dragt.jpg

Tilly Dragt

Wildervank

06 - 54 95 04 90

Loopbaanadvies

Ik heb mijn hele loopbaan binnen de gezondheidszorg gewerkt. Van verpleegkundige tot opleidingsadviseur en P&O adviseur. Ik heb ruime ervaring op het gebied van opleiden, begeleiden, verzuimbegeleiding, loopbaanadvies, CAO en arbeidsvoorwaarden, werving en selectie. Met kennis, humor, pit en doortastendheid help ik je je eigen ontwikkeling te sturen.

Website

gerda_de_jong_02_kleiner.jpg

Gerda de Jong

Amsterdam

06 - 22 72 88 19

De Juridische Coach

Als loopbaan- en reïntegratie-adviseur kan ik de juridische theorie koppelen aan de praktijk van functie-eisen, werkprocessen, organisatieverandering en …hoe mensen reageren op onzekerheid en op elkaar. Als jurist richt ik me daarom op arbeid en organisatie. Ik breng neutraal in beeld wat de rollen en belangen zijn.

nard_kronenberg.jpg

Nard Kronenberg

Venray

06 - 250 402 76

Loopbaanadviseur & coach

Ik mag mensen begeleiden als loopbaanadviseur/ - coach, maar vooral als Nard. Mooier ‘ werk’ kan ik me niet voorstellen. Ik gun mensen op ieder moment in hun loopbaan een gerichte en stabiele beroepswens en maak daarin graag een verschil om anderen een verschil te kunnen laten maken

eva_ouwerkerk_defrissekijk_leiden.jpg

Eva Ouwerkerk

Leiden

06 - 304 24 265

De Frisse Kijk

Ik ontmoet graag mensen op hun kruispunten in werk en leren. Meer en meer raak ik gefascineerd door de kracht van iedere levensfase. Ik creëer graag een open mind, rust en structuur, met een vleugje humor. Naast mijn werk als loopbaancoach faciliteer ik ook organisaties en teams om toekomstproof te blijven.

mireille_peltzer.jpg

Mireille Peltzer

Breda

06 – 30 09 35 59

Peltzer Loopbaanadvies

Met aandacht voor mens èn resultaten faciliteer ik in loopbaanvragen. Persoonlijk en betrokken, met daarbij altijd de gezamenlijke doelstelling voor ogen. Ik coach en sta actief bij met mijn ruime ervaring en kennis van- en contacten in de arbeidsmarkt. Maatwerk in aanpak, methodieken en materialen.

nicole_steinbusch_03_uitgeknipt.jpg

Nicole Steinbusch

Schimmert

06 - 25 05 23 40

Steinbusch & collega's

Mijn aanpak heeft als belangrijkste doel: Niet moeten, maar kúnnen kiezen! Dat geeft energie. Ik ondersteun bij het maken van die (loopbaan)keuzes.

sascha_fokker-03.jpg

Sascha Fokker

Zwolle

06 - 273 769 68

Loopbaanadvies

Ik ben een enthousiaste loopbaan- en outplacementadviseur. Mijn begeleiding kenmerkt zich door focus aan te brengen op bewustwording. Deze is met name gericht op kwaliteiten, passies, mogelijkheden en kansen. Ik ondersteun je graag bij de volgende stap in je loopbaan!

annemarie_kipping.jpg

Annemarie Kipping

Utrecht

06 - 148 385 98

Loopbaanadvies Kipping

Stilstaan bij loopbaanvragen is onlosmakelijk verbonden met werken. Je baan is een belangrijk onderdeel van je leven: het levert geld op, maar als het goed is ook veel plezier, energie, een gevoel van eigenwaarde en zingeving.

Werk doen waarin je jouw talenten kwijt kunt geeft veel energie aan zowel je loopbaan als aan je persoonlijke je leven.

Samen met jou ga ik graag op zoek naar de ideale match tussen jou en werk.

Inge2.jpg

Inge Kirsten

Almere

06-22 94 80 46

Loopbaanadviseur & coach

Als loopbaanadviseur begeleid ik mensen in hun volgende grote of kleine stap in hun loopbaan. Ben je toe aan nieuwe uitdaging ? Krijg je geen energie meer van je werk?

Ik wil graag met je meedenken welke volgende stap de juiste keuze zou kunnen zijn. We gaan aan de slag met een concreet plan waarin ik je begeleid en uitdaag om na te denken wat  voor jou belangrijk is in werk, en te onderzoeken welk werk daar bij past.

marie_jose_overmeer.jpg

Marie Jose Overmeer

Bilthoven

06 - 126 206 97

Masakhane

Als geen ander heb ik geleerd om te kijken naar kwaliteiten en mogelijkheden, niet naar beperkingen. Het gaat er niet om wat je in het leven tegenkomt, maar hoe je ermee omgaat. Daarin kan ik nu van betekenis zijn voor anderen.

maarten_van_rossum_coaching_loopbaanadvi

Maarten van Rossum

Haarlem

06 - 228 810 95

Van Rossum Coaching

Ik heb mij toegelegd op het loopbaanadvies en individuele coaching waarbij de ontwikkeling van de mens centraal staat. Ik heb een eigen bedrijf op het gebied van loopbaancoaching en outplacement. Kom langs als je na wilt denken over je eigen loopbaantoekomst.

evelien_tuinman_1000px.jpg

Evelien Tuinman

Epe

06 40 10 64 80

Talent 2 Explore

Werken vanuit talenten, zelfinzicht krijgen maar ook realistisch blijven. Ik weet uit ervaring wat het met je doet als je op onderzoek uitgaat en je talenten leert ontwikkelen. Het versterkt je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je weer met passie en energie werkt. Deze passie en energie zie je bij mij terug komen in mijn werk als loopbaanadviseur en in mijn trainingen.

bottom of page