Onze adviseurs

Robert Dijkstra - JobXchange loopbaandiensten & advies

Groningen

06 – 20 68 99 72

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die zijn uitgevallen als gevolg van lichamelijke of psychische problematiek. Naast 2e spoor re-integratie ben ik actief op het gebied van outplacement en loopbaanbegeleiding. Mijn kernwaarden: persoonlijke aandacht, samenwerken, enthousiasme, kwaliteit en resultaat.

Tilly Dragt - Loopbaanadvies

Wildervank

06 - 54 95 04 90

Ik heb mijn hele loopbaan binnen de gezondheidszorg gewerkt. Van verpleegkundige tot opleidingsadviseur en P&O adviseur. Ik heb ruime ervaring op het gebied van opleiden, begeleiden, verzuimbegeleiding, loopbaanadvies, CAO en arbeidsvoorwaarden, werving en selectie. Met kennis, humor, pit en doortastendheid help ik je je eigen ontwikkeling te sturen.

Sascha Fokker Loopbaanadvies

Zwolle

06 - 273 769 68

Ik ben een enthousiaste loopbaan- en outplacementadviseur. Mijn begeleiding kenmerkt zich door focus aan te brengen op bewustwording. Deze is met name gericht op kwaliteiten, passies, mogelijkheden en kansen. Ik ondersteun je graag bij de volgende stap in je loopbaan!

Heidi Jansen - Jansen Loopbaanadvies

Dalen

06 - 22 23 85 95

Ik  ben trainer en opleider van loopbaanadviseurs en ben gespecialiseerd in werk en zingeving. Mijn werkwijze kenmerkt zich door enthousiasme en gedrevenheid, een eigen methodiek en de wil om resultaten te bereiken. Plezier mag daarbij overigens niet ontbreken! 

Gerda de Jong - De Juridische Coach

Amsterdam

06 - 22 72 88 19

Als loopbaan- en reïntegratie-adviseur kan ik de juridische theorie koppelen aan de praktijk van functie-eisen, werkprocessen, organisatieverandering en …hoe mensen reageren op onzekerheid en op elkaar. Als jurist richt ik me daarom op arbeid en organisatie. Ik breng neutraal in beeld wat de rollen en belangen zijn.

Annemarie Kipping - Loopbaanadvies Kipping

Utrecht

06 - 148 385 98

Deze arbeids- en organisatiepsycholoog heeft bijna twintig jaar ervaring in verschillende werkvelden, van de overheid tot commercieel adviesbureau. Studiematch is vooral gericht op voor volwassenen met een loopbaanvraag is er Loopbaanadvies Kipping.

Nard Kronenberg

Venray

06 - 250 402 76

Ik mag mensen begeleiden als loopbaanadviseur/ - coach, maar vooral als Nard. Mooier ‘ werk’  kan ik me niet voorstellen. Ik gun mensen op ieder moment in hun loopbaan een gerichte en stabiele beroepswens en maak daarin graag een verschil om anderen een verschil te kunnen laten maken.

Kim Kroontje – Kim Kroontje Loopbaanadvies

Zwolle

06 23 48 80 48

Met veel plezier begeleid ik medewerkers naar een volgende stap in hun loopbaan. Ik werk op een positieve, praktische en resultaatgerichte manier met focus op mogelijkheden en talenten.

Naast loopbaantrajecten begeleid ik ook re-integratietrajecten. Jobhunten en bemiddelen naar werk zijn hier essentiële onderdelen in. Mijn jarenlange werkervaring in de arbeidsbemiddeling komt hier goed van pas. 

Eva Ouwerkerk - De Frisse Kijk

Leiden

06 - 304 24 265

Ik ontmoet graag mensen op hun kruispunten in werk en leren. Meer en meer raak ik gefascineerd door de kracht van iedere levensfase. Ik creëer graag een open mind, rust en structuur, met een vleugje humor. Naast mijn werk als loopbaancoach faciliteer ik ook organisaties en teams om toekomstproof te blijven.

Marie-José Overmeer - Masakhane

Bilthoven

06 - 126 206 97

Als geen ander heb ik geleerd om te kijken naar kwaliteiten en mogelijkheden, niet naar beperkingen. Het gaat er niet om wat je in het leven tegenkomt, maar hoe je ermee omgaat. Daarin kan ik nu van betekenis zijn voor anderen.

Chantal Paulussen - Flexus

Amersfoort

06 - 20 70 25 33

Ik heb in het bijzonder veel ervaring opgedaan op het gebied van problematiek bij lichamelijke klachten, psychische klachten, zoals burnout en zingevingvraagstukken. Mijn interesse gaat uit naar wat mensen werkelijk beweegt om bepaalde keuzes te maken in leven en werk.

Mireille Peltzer - Peltzer Loopbaanadvies

Breda

06 – 30 09 35 59

Met aandacht voor mens èn resultaten faciliteer ik in loopbaanvragen. Persoonlijk en betrokken, met daarbij altijd de gezamenlijke doelstelling voor ogen. Ik coach en sta actief bij met mijn ruime ervaring en kennis van- en contacten in de arbeidsmarkt. Maatwerk in aanpak, methodieken en materialen.

Maarten van Rossum - Van Rossum Coaching

Haarlem

06 - 228 810 95

Ik heb mij toegelegd op het loopbaanadvies en individuele coaching waarbij de ontwikkeling van de mens centraal staat. Ik heb een eigen bedrijf op het gebied van loopbaancoaching en outplacement. Kom langs als je na wilt denken over je eigen loopbaantoekomst.

Mia Schuit

Ottersum

06 - 57 44 62 18

Mensen begeleiden in hun ontwikkeling door ze te stimuleren hun hart te volgen en te doen waar ze echt energie van krijgen is wat ik het liefst doe. Samen genieten van de reis en de vlag plaatsen als het doel is bereikt. Dat geeft mij voldoening.

Rita Siwpersad - Disha Consultancy

Hoofddorp

06 - 108 828 86

Als loopbaanprofessional en assessment psycholoog maken we samen concrete stappen om je studie- of loopbaan vorm te geven, zodat je je doelen (gemakkelijker) kunt realiseren. Kenmerkend in mijn aanpak is een open, betrokken en respectvolle houding gecombineerd met aandacht voor cultuur en zelfontwikkeling.

Nicole Steinbusch - Steinbusch & collega's

Schimmert

06 - 25 05 23 40

Mijn aanpak heeft als belangrijkste doel: Niet moeten, maar kúnnen kiezen! Dat geeft energie. Ik ondersteun bij het maken van die (loopbaan)keuzes.

Evelien Tuinman - Talent 2 Explore

Epe

06 40 10 64 80

Werken vanuit talenten, zelfinzicht krijgen maar ook realistisch blijven. Ik weet uit ervaring wat het met je doet als je op onderzoek uitgaat en je talenten leert ontwikkelen. Het versterkt je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je weer met passie en energie werkt. Deze passie en energie zie je bij mij terug komen in mijn werk als loopbaanadviseur en in mijn trainingen.

Olga Wagensveld - Loopbaanadvies & Coaching

Bodegraven

06 - 447 443 62

De coaching die ik bied is een praktische ondersteuning, om te komen tot zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling, om zo te ontdekken welke studie, beroepsuitoefening, vervolgstap in zijn of haar loopbaan het beste past. Het vinden van nieuwe energie voor succes en plezier in het werk.

Mirjam Wisselaar - Wisselaar Loopbaanadvies+

Utrecht - Leidsche Rijn

06 - 158 591 67

Als loopbaanadviseur kan ik doen wat ik altijd al leuk heb gevonden; mensen helpen in hun loopbaan. Actief en praktisch meedenken over een volgende stap in je carrière. Ik ben blij als mensen weer energie krijgen van hun baan en plezier hebben in hun werk.

Please reload

Loopbaan Advies Netwerk Nederland LANN) www.loopbaanadviesnetwerk.nl